Little Known Facts About اخبار ایران و جهان.

امیرحسین خالقی، اقتصاددان درباره تاثیر تحریم‌ها و تاثیر آن بر زیرساخت‌ها در گفت‌وگویی با سایت انتخاب در اردیبهشت ۱۴۰۳ گفت: «ما به شدت مشکل تأمین زیرساخت‌ها را داریم و برق و گاز دو نمونه مهم است.

کوهدشت همچنان "دشت ممنوعه" است/ افت ۲۲متری آب‌های زیرزمینی

دو نمونه اخیری که حتی با وجود موارد قبلی، بسیار آزار دهنده بود یکی هجوم و کتک زدن یک دختر نوجوان بدون حجاب از سوی ماموران اجرای طرح نور بود و دیگری کتک زدن «وحشیانه» یک نوجوان پناهنده افغان که در زیر مشت و لگد ماموران پلیس التماس می‌کرد: «عمو ولم کن مرا، عمو.»

جروزالم پست در گزارشی به قلم خبرنگار خود آورده است که ایران ممکن است بتواند تحت شرایطی مسبب پایان یافتن جنگ در غزه شود و از این رهگذر اعتبار و نفوذی بیش از عربستان سعودی، رقیب منطقه‌ای خود در خاورمیانه کسب کند.

اگرچه این ایده که پول خوشبختی نمی‌آورد در بسیاری از فرهنگ‌ها وجود دارد اما به نظر می‌رسد که چندان درست نیست؛ دستکم نتایج به دست آمده در تحقیقی که از سوی متیو کیلینگزورث، پژوهشگر خوشبختی در دانشگاه پنسیلوانیا انجام داده، چنین نشان می‌دهد.

پایان جنگ غزه؛ اسرائیل معامله با عربستان را می‌پذیرد یا تن به شرایط ایران می‌دهد؟

اخبار ایران

روز کارگر و معلم؛ سه تشکل صنفی خواستار تداوم بخشیدن به «جنبش زن، زندگی، آزادی» شدند

پیش از این نیز فعالان سیاسی و مدنی گزارش‌های زیادی را در زمینه خشونت افراطی مأموران امنیتی در زمان بازداشت شهروندان منتشر کرده‌اند.

یکی از اساسی ترین مشکلات ساختاری ایران در سال‌های اخیر، فرسودگی شدید زیر ساخت‌های اقتصادی و عمرانی است که تحریم‌های گوناگون در سال‌های پس از انقلاب آن را تشدید کرده است.

دولت‌های یازدهم و دوازدهم میراث‌دار معضلات و برنامه‌های غیرکارشناسانه دو دولت محمود احمدی‌نژاد شدند که نه تنها از درآمدهای سرشار نفتی برای توسعه زیرساخت‌ها استفاده نکرد که بیشتر آن‌ها در هزینه‌های عمرانی پر سرو صدا مصرف شدند.

بدون برنامه قبلی، بدون استدلال، بدون جانبداری، بدون شرح. بدون هیچگونه توضیح اضافی فقط در جریان ماجرا قرار بگیرید.

با استفاده از حساب کاربری سنتکام در شبکه اجتماعی ایکس؛ س.ن

بر همین اساس پرونده‌ای در پی شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان مبنی بر تسهیل «نسل‌کشی» در غزه به واسطه فروش تسلیحات به اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری گشوده شده است.

در آستانه نشست ویژه مجمع عمومی سازمان ملل برای بررسی ارتقای جایگاه تشکیلات خودگردان فلسطینی به موجودیتی مانند یک کشور، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا خبر داد که اسپانیا، ایرلند و اسلووِنی روز اول خرداد وجود چنین کشوری را «به رسمیت خواهند شاخت».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *